Meer resultaten voor debatten

debatten
Debat 9 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. het debat zelfst.naamw.Uitspraak: dbt Verbuigingen: debatten meerv. openbare discussie Voorbeeld: een maatschappelijk debat voeren over. copy Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: debat komt voor in de Woordenlijst. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/debat.: Een aan regels gebonden discussie. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10208.:
Debat Wikipedia.
Een debatprogramma van de VARA met dezelfde naam Het Lagerhuis en vorm is een tijdlang op de televisie te zien geweest. Een andere vorm is het triasdebat, waarbij er drie partijen zijn: een partij van voorstanders, een partij van tegenstanders en een partij met een jurerende functie. Politieke debatten zijn gerelateerd aan deze formele debatvormen.
Plenaire debatten Debat Gemist.
Alle debatten en vergaderingen in de plenaire zaal van de Tweede Kamer zijn binnen tien uur terug te zien. Behalve debatten over actuele onderwerpen of wetsvoorstellen kunt u hier bijvoorbeeld het wekelijkse vragenuur en de dertigledendebatten terugkijken. Dat geldt ook voor stemmingen, mededelingen en de regeling van werkzaamheden.
Thierry Baudet: Deze debatten zijn toneelstukken. Het is één grote poppenkast. Dit systeem is óp De Dagelijkse Standaard.
Oh, maar wat jij schrijft verschilt niet zo veel van wat ik schrijf, Bert. Baudet heeft een punt waar hij meent dat er in de TK in debatten vaak slechts een ritueel wordt opgevoerd, omdat heel veel zaken allang per regeerakkoord dichtgesmeerd zijn.
Nieuws Het laatste nieuws uit Nederland leest u op Telegraaf.nl.
Werken tot je erbij neervalt na het behalen van een schooldiploma voldoet niet meer, stellen arbeidsmarktdeskundologen: je moet jezelf blijven ontwikkelen. Dus na cursussen motorsleutelen, pijproken, lassen en sjamanistisch healen met je stem, was ik hard toe aan een volgend leermomentje.
Live debatten Tweede Kamer der Staten-Generaal.
Klik op een van de livestreams hieronder om de debatten van de Tweede Kamer op uw computer, tablet of smartphone te volgen. Of download de app Debat Direct om de vergaderingen in de Kamer live te volgen, inclusief extra informatie.
Lijsttrekkers reageren op NOS-debat: een-op-een debatten gaven rust NOS.
Lijsttrekkers reageren op NOS-debat: een-op-een debatten gaven rust. Aangepast op 14-03-2017, 2339.: Hier kunt u al het nieuws over het NOS-slotdebat teruglezen. 6 maanden geleden. Een hele goede nacht! De campagne is voorbij, het NOS-slotdebat is geweest: morgen gaan we stemmen.
Debatten 2017 Cinéma Arabe.
Islamitisch feminisme verschilt van het feminisme dat wij in Nederland kennen: het is met name gericht op de islamitische gemeenschap en de traditionele structuren, terwijl het feminisme in Nederland vaak meer gaat om het individu en de seksualiteit van de vrouw. Daarbij is het debat uitgegroeid tot een veel bredere discussie over seksualiteit, homoseksualiteit en transgenders in de maatschappij.
Debat Gemist Via Debat Gemist kunt u plenaire debatten en commissievergaderingen van de Tweede Kamer terugkijken.
Via Debat Gemist kun je plenaire debatten van de Tweede Kamer terugkijken. Ook de meeste debatten van commissies kun je via Debat Gemist terugzien, namelijk algemeen overleggen, wetgevings en notaoverleggen. Deze commissiedebatten vinden plaats in een van de zeven commissiezalen.
debatten Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
de nbsp de-installeren nbsp deactiveren nbsp deadline nbsp dealen nbsp dealer nbsp dealers nbsp debâcle nbsp deballoteren nbsp debat nbsp debatten nbsp debatteren nbsp debet nbsp debetzijde nbsp debiet nbsp debietmeter nbsp debiteren nbsp debiteur nbsp debiteuren nbsp debiteurenadministratie nbsp debiteurenbeheer.
Doe mee met debatten: SP.
Doe mee met debatten. Tijdens de belangrijkste televisiedebatten met onze Kandidaen kun je hier de bijbehorende informatie en websites vinden waarop je kunt meestemmen. Steun Emile Roemer in het debat en doe mee via Facebook of Twitter. Agenda Komende TV debatten.
Live debatten Tweede Kamer der Staten-Generaal.
Klik op een van de livestreams hieronder om de debatten van de Tweede Kamer op uw computer, tablet of smartphone te volgen. Of download de app Debat Direct om de vergaderingen in de Kamer live te volgen, inclusief extra informatie.

Contacteer ons